Poslanstvo Rotarija je "vzpodbujati in krepiti ideale nudenja pomoči kot temelja dragocenih podvigov".
 
O NAS ČLANI DOBRODELNOST DOGODKI PREDAVANJA GALERIJA
 
 
 
Rotary gre v vesolje
Prihajajoči dogodki
Pretekli dogodki

ZADNJI DOGODEK

04. December 2020
Miklavževanje rejniških otrok 2020

» Vsi pretekli dogodki...

05. December 2012

Miklavževanje 2012


Prav na Miklavžev večer, 5. decembra 2012, so se v dvorani Kulturnega doma Groblje zbrali otroci iz rejniških družin iz širše okolice Domžal, Mengša, Lukovice in Moravč. Letos jih je bilo na ta večer povabljenih kar 119, skupaj z njimi pa tudi nekaj vnukov članov našega kluba.

V iskrivem pričakovanju svetega Miklavža so najprej spremljali lutkovno predstavo o dogodovščinah gozdnih živali z naslovom "Zrcalce", ki jo je simpatično odigrala skupina MAJETIDA. Skupaj z eno od igralk so nato otroci poklicali Miklavža. Po prijetnem pozdravu je živahno množico razposajenih otrok Miklavž umiril z dobrimi besedami in molitvijo, nato pa mednje razdelil težko pričakovana darila.

S polnimi vrečami in nasmejanimi obrazi so otroci skupaj s starši zadovoljno zapustili veselo dogajanje.

Za celovito izpeljavo vsega potrebnega so se zavzeto potrudili posamezni člani našega kluba. K bolj polni darilni vreči pa so s popustom prispevali: trgovina E'Leclerc, skupina Majetida in Pekarna Jurček ter seveda vsi člani Rotary kluba Domžale s svojimi prispevki!

Za odlično odigrano vlogo Miklavža se zahvaljujemo g. Stanetu Cotmanu, za pripravo dvorane in gostoljublje pa g. Tonetu Košenini ter Kulturnemu društvu Groblje.

V imenu otrok vsem iskrena hvala!

<< Nazaj na dogodke