Poslanstvo Rotarija je "vzpodbujati in krepiti ideale nudenja pomoči kot temelja dragocenih podvigov".
 
O NAS ČLANI DOBRODELNOST DOGODKI PREDAVANJA GALERIJA
 
 
 
Rotary gre v vesolje
Prihajajoči dogodki
Pretekli dogodki

ZADNJI DOGODEK

04. December 2020
Miklavževanje rejniških otrok 2020

» Vsi pretekli dogodki...

25. Maj 2013

Srečanje Rotary klubov Domžale, Portogruaro in Wolfsberg


V času od 25. do 26. maja 2013 smo se člani Rotary kluba Domžale s partnerji udeležili srečanja s pobratenim klubom iz Portogruara (Italija) in prijateljskim klubom iz Wolfsberga (Avstrija), ki je pobraten s klubom Portogruaro. Srečanja so prerasla v tradicijo, tako da vsako leto srečanje v svoji deželi organizira eden od treh klubov.

Tokrat smo se v soboto dopoldan zbrali v Čedadu in si ogledali zgodovinske znamenitosti mesta. Popoldan smo obiskali posestvo Russiz, nedaleč od slovenske meje. Na posestvu gojijo grozdje in pridelujejo odlično vino. Ogledali smo si posestvo, naprave in kleti ter nadaljevali s pokušino pršuta San Daniele, montaškega sira, sladic in seveda njihovega vina.

Pozneje popoldan smo se odpeljali v obmorsko letovišče Bibione pri Gradežu. Zvečer smo imeli v hotelu svečano srečanje s formalnim in neformalnim družabnim delom. Večer je minil v tradicionalno prijetnem ozračju, izmenjavi daril, obujanju spominov in poglabljanju znanstev.

V nedeljo smo si ogledali letovišče in srečanje zgodaj popoldan zaključili v pričakovanju naslednjega srečanja, ki bo v Sloveniji.


<< Nazaj na dogodke